Skön dag på stranden med massa bus!

Idag har vi haft en underbart skön dag på stranden med Tina, Saga, Leo och Satine. Fenix har busat omkring som vanligt och likaså hundarna. Man kan tro att det är Embla som är valp och inte tvärt om. Vilken fart dem haft! Satine var aldeles slut! Jag hade bakat kladdkaka så vi fikade på stranden oxå. Hur mysigt som helst!
Fenix sov som en stock när vi kom hem och efter en stund kom farbror Mikael förbi som fyller år i dag, Grattis! Han fick kaffe och kladdkaka! Han var så söt och hade köpt sandleksaker till Fenix!
Nu väntar vii på att Daniel ska komma hem så vi kan äta middag och sen blir det en sväng upp till Mikael, på lördag blir et fika hos honom!

Goaste ungen redo för morgonpromenad

Nej, jag vill inte ha solhatten på!

I väntan på att få gå till stranden

Ute på vift

Ombytt för stranden


Trappen kommer jag upp för hur galant som helst nu för tiden!

Uppe!

Satine har badat!

Fenix på jakt efter Satine

Satine är bra sugen på att sno Fenix´s sandleksak

Bushundar

Mer bus!

Så söt!

Fenix klappar Leo

Liten fikastund

Hittat termoslocket, kul leksak!




Kommentarer
Carina Ohlsson

Nja bråkat och bråkat men i 3 års tid försöker jag få skatteverket att sätta in på rätt bank och sparbaknen hade jag innan jag träffa jimmy och där hamnade mina skattepengar igen för 3 året

och jag försöker stänag ner mina konton där men nej

jag sa till handlesbanken att stänga ner när jag bytte till dom men nej... så jag fick ta ut pengarna på sparbanken sen sätta in dom på handelsbanken =)

2010-06-10 @ 17:38:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0