Lite uppdateringar

I tisdags var jag och slingade håret, skönt! Jag gick in på lekplaneten innan och köpte lite leksaker till Fenix. Han pysslade väldigt med dem när han kom hem, träklossar är riktigt roligt! Han och Mikael lekte tillsammans en stund.
I onsdags var vi på stranden en stund på morgonen, Fenix är så orädd för vatten, han kryper rätt ut i vattnet tills han nästa försvinner och då får man fiska upp honom och vända honom så han kryper in igen. Efter det åkte jag och jobbade. Jobbade 13-22, gick hur bra som helst, jobbade med Ninja som jag känner lite sen innan.
Igår började vi med att åka in och handla lite efter det åkte vi till gräddö och tittade på en båt som Daniel gärna vill ha. Nu är hans båt ute till försäljning och när den blir såld så blir det förmodligen köp av den andra båten.
Vi tog en promenad när vi kom hem och efter det åkte jag till jobbet igen för att göra ett till 13-22 pass. Jag jobbade då med en annan vikarie som gick i min klass under undersköterskeutildningen. Det var jättetrevligt, har ju inte sett henne på fem år.
När jag kom hem från jobbet hade Daniel tappat upp ett skönt bubbelbad och öppnat en flaska rött, vi kröp ner och mös en stud. Tack snälla hjärtat! Han är så söt!
I dag vet jag inte riktigt vad vi ska göra ännu. Troligen mysa hemma. Daniel pysslar lite med både det ena och det andra här hemma, huset målas och badrummet här nere ska renoveras. Det blir nog stranden en sväng senare oxå med lilleman!
Vi har i alla fall precis tittat på morbror Martin på tv:n, han är så himla duktig!


Vad har vi här?

Mikael och Fenix leker med dem nya leksakerna


Titta vilken fin kartong


Sitter i sin stol vid sitt bord och pysslar

Världens finaste

Myser med pappa

Öppnar paket

Fint snöre

Busungen fixar lite med datorsladdarna

Påklädd och redo att åka och titta på båt

Den här båten var vi och tittade på

Framifrån

Pojkarna kikar på båten



Det här mysiga kom jag hem till i går kväll, tack hjärtat!

Tittar på morbror på tv:n nu på morgonen

Lyssnar noga på morbror som berättar om zlatanräkan!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0