En härlig dag på landet!

Igår var vi hos mormor och morfar på landet. Morfar åkte där ifrån vid ett-tiden. Han skulle hem till sin mamma då och hjälpa henne lite. Vi började dagen där med lite bus på tomten, Fenix hittade vattentunnorna som var väldigt roliga att plaska i, vi fick byta kläder efter den leken. Efter en stund hittade han in i förrådet där det fanns en hel del roliga saker.

Vi fikade lite innan morfar åkte och efter det gick jag och mormor en promenad, Fenix somnade och sov i två timmar. När han vaknade vart det lunch och sen en sväng ner på stranden. Fenix lekte i sandlådan och tillverkade lite geggamoja som han kladdade runt i. Jag som för det mesta fryser tyckte inte att det var speciellt varmt ute så jag hoppade över bad men mormor badade och busade med lilleman som älskade det! Han blir så lycklig av att bada, han fullkomligt älskar det Han vill aldrig gå upp! När vi kom hem igen så fick Fenix äta några hallon från mormor och morfars hallonbuskar, det var populärt!

Jag skjutsade hem mamma till lägenheten så hon skulle fixa lite med gardiner och städa lite där och sen åkte jag, lilleman och Embla hem. Det var en kanondag!



Titta mamma, ett blad!

Ute på promenad med mormor

Åh vad spännande, vad finns här i?

Måste testa att sticka ner handen

Hihi, vad roligt!

En till vattentunna

Varit inne i förrådet och busat

Går på snedden ner för trappan

Står och pysslar lite

Gjort en solfjäder av morfars tumstock

Busar i sandlådan vid badet

Superglad kille

Just tillverkat lte geggamoja

Badar med mormor

Åh vad kul att bada med mormor

Mammas badkille!

Nu tar jag sats för att plaska

Oj vad det plaskar!

Dem här härliga hallonen slank ner i Fenix´s lilla mage!

Mumsigt med hallon!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0