Lunch med bästa Carina och Kimmo!

Dagen började på vårdcentralen där Daniel skulle få sin hand undersökt. Han har haft ont i den länge. Vart väl inte så mycket klokare efter besöket. Eventuellt är det en inflammation i en senskida men man vet ju inte. Han fick lite inflammationshämmande utskrivet i alla fall så får vi se om det hjälper.
Efter besöket där så åkte vi till stockholm. Vi träffade Carina och Kimmo och åt lunch,  supertrevligt! Deras bebis var beräknad att anlända igår men ännu har han/hon inte visat sig. Vi längtar nu!
Efter lunchen og vi en sväng på stan och letade efter en klänning till ett bröllop som Carina och Kimmo skulle gå på men det gick inge vidare. Fy fasen vilket mode det är i år, dem plaggen man skulle kunna tänka sig att ta på sig kan man nog räkna på en hand.
När vi kom hem så badade Fenix med sin pappa i poolen och sen gick vi upp till farmor och åt middag. Efter middagen vart det en promenad.
Fenix är precis nattad och jag och Daniel ska snart sätta oss i soffan oh mysa, det är ju faktiskt våran 2½-års dag idag.

Fenix håller pappa sällskap i väntrummet på vårdcentralen

Majskroksfantast!

Så spännande allting är!

En trevlig lunch men den enda som är snäll och tittar in i kameran är Carina!

Inne på Carlings hittade Daniel den perfekta skjortan till Carina

Skjortan var som gjord för Carina ju!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0