Malmö dag 1.

I torsdags startade vi vår resa mot malmö vid 8.00. Det flöt på bra och Fenix satt som ett ljus i bilen och pysslade med sina saker. Ungefär halvvägs till malmö stannade vi vid Brahehus och åt lunch samt sträckte på benen. Vi gick över till Brahehus och kikade lite utsikten.
Efter stoppet åkte vi vidare, i helsingborg fik vi göra ett snabbt stopp för att tanka bilen och sen åkte vi den sista biten till malmö, Fenix var kanonduktig hela vägen, han gnällde kanske sammanlagt tio minuter under 70 mil så det får man kalla duktigt!
Vi checkade in på hotellet och ringde min bror. Théres föräldrar var oxå på väg till malmö och likaså Théres kusiner med föräldrar. Vi åkte ner till stranden där Martin jobbar och njöt av utsikten och Fenix fick äntligen sträcka ut sina små ben, han kröp fram och tillbaka och kors och tvärs i all sand. Överlycklig var han. Efter en stund kom Théres med sällskap och vi grillade. Jättegott var det. Efter maten åkte vi vidare till hotellet för att lägga oss, det hade varit en lång dag för oss alla.

Pojkarna vid rastplatsen

Brahehus

Älsklingarna

Tittar på utsikten

Utsikten över visingsö.

Brahehus

Så här har det sett ut

Köket på hotellrummet

Sovdelen

Köksdel och Fenix´s säng

Nere på stranden och hälsar på morbror

Utsikt från Martins jobb SEA-U

Martins arbetsplats

Fenix hälsar på Théres mamma

Fått låna en kikare av morbror

En trevlig grillkväll med hela gänget

Tillbaka på hotellet och Fenix busar med mammas schampoo och balsam

Nu är jag klar med flaskorna



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0