Kvällspromenad

För en stund sedan gick hela familjen en liten promenad. Vi gick ner till Södersvik, när vi närmade oss så hörde vi musik och kom ju på att cirkus Wiktoria är där. Vi gick ner till cirkusen och kikade runt lite. Fenix tyckte att det var fantastiskt kul med kamelerna som stog där i en hage. Tyvärr hade vi ju inte med oss kameran, typiskt! Det vart i alla fall en mysig och spännande promenad. Nästa år kanske vi kan gå med Fenix, då borde han kunna tycka att det är lite roligt, han känns för liten i år.
Daniel håller på och nattar Fenix nu, jag ska snart lägga mig i soffan och äta något och titta på film. Vi åt en kall sallad med couscous och quorn i till middag men nu är jag hungrig igen, jobbigt att vara konstant hungrig. Måste ha skyhög ämnesomsättning. Äter nästan varannan timme men inget lägger sig på hullet.



Kommentarer
carina

hej!

oj vad ni reser =) kul =)

Mmmm ja de går kanske bra =)

men han vill knappt åka bil från oss till Norrtälje =/

Men vi får så. De hade varit en annan sak om vi hade varit 2 i bilen då hade jag inte brytt mig på samma sätt sen hade det varit skönare och lite enklare om Casper hade junnat sitta i fram när vi åkte, men men.

nja OM jag bestämmer mig för att åka så drar vi till öland i morgon =) jag med bil och Jimmy på sin MC =) men jag vet ju inte en hur jag ska göra =(

2010-07-14 @ 09:36:13
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0