Jobb

I morse smög jag upp vid sex och gick ut med Embla, det var varmt ute redan då. Jag gick sedan in och hämtade min frukost och lunch och begav mig till jobbet. Jobbade från 7-15. Gick jättebra fast varmt i bilen. Jobbade bara i norrtälje idag och då hinner bilen aldrig bli kall mellan besöken. Ska inte klaga då jag älskar värmen. På min rast passade jag på att tanka våran bil och handla lite, det var skönt att ha det klart när det var dags att åka hem. Det är så jobbigt att stanna på vägen hem.
När jag kom hem hade Fenix precis vaknat, han fick lite frukt och sedan åkte vi ner och badade lite, det var skönt med lite svalka, vattnet är dock ljummet men ändå.
Vi åkte till Vreta och handlade kebab till Daniel, jag åt upp min kyckling som vart kvar här om dan. Mikael kom oxå och åt här.
Nu siter Daniel och Gösta och tittar på VM-finalen, jag har precis nattat våran underbara trötta son. Nu sover han sött ihoptryck i ett hörn av sängen, han gillar att bulla upp sig där. 
Jag hann knappt hem från jobbet innan chefen ringde och undrade om jag kunde jobba imorgon. Blir jobb från 8-13, kunde ej jobba längre då jag ska se efter Fenix medans Daniel lägger klinkers i badrummet och sen kommer mamma och pappa hit. Pappa ska mäta fram vart elkabeln ligger från huset och in i gäststugan efter det så äter dem här. Mysigt! Det var en stund sedan Fenix träffade dem nu.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0