Myslördag!

Dagen började som sagt med ett massage- och bubbelbad. Efter det begav vi oss in till Norrtälje. Fenix fick 2 par nya byxor, två nya bodys och en sparkdräkt. Han växer ju så det knakar!
Vi åt lunch på Baan thai. Kyckling i jordnötssås. Den är så god så! Fenix fick lite äpple med hallon. Mätta i magen åkte vi och tittade på lister, nu vet vi vad vi ska ha, det blir almogelister. Daniel får köpa dem i veckan när han har sin bil istället.
Vi passade på att handla lite oxå när vi ändå var i Norrtälje. Hihi, Fenix fick majskrokar! Han såg lite fundersam ut när han fick dem men den åkte ner i alla fall.
På kvällem flyttade Daniel in soffan i nya vardagsrummet och även mitt gamla soffbord. Det blir så fint så! Daniel tände även en brasa! Fenix tyckte det var väldigt spännande med elden och satt som hypnotiserad och bara stirrade!  Nya vardagsrummet kommr bli kanonmysigt nu när man kan elda!
Fenix somnade vi halv tio, ganska så slut efter dagen. Han vaknade vid tre och ville ha lite mat och somnade sedan om till kvart över åtta då han hade massor att berätta för oss! Han är så söt lilla snackisen!
Idag ska vi åka till Fenix gudmor och fika. Var så länge sen vi sågs nu så det ska bli mysigt!





Gladisen i sin fina motorcykelbody från polarn och pyret!

Fenix iförd pappas solglasögon. På väg in till Norrtälje!

Fenix väntar på mat på Baan Thai

Daniel mumsar i sig maten!

Fenix studerar sin majskrok

Jorå, den går väl att äta men man har ju smakat på godare saker 

Ny body och byxor

Ny sparkdräkt

Ny body och byxor

Fenix spanar in elden med pappa


Mys!

Soffan på plats!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0