Typiskt!

Anton hade ont i ryggen igår och kom inte och tapetserade som planerat, åh så typiskt. Vill att rummet ska bli klart nu! Vi får se om han dyker upp idag eller om det blir en annan dag.

Fenix har varit en ängel i natt. Han somnade 21.00 och vaknade 05.10, då åt han och somnade om i våran säng till 7.30! Duktig pojke!

Han tyckte om mangopurén som jag gjorde åt honom igår, kul att det är uppskattat! Det är ju så lätt att göra egen barnmat.
Idag ska vi in till Kryddan och hämta ett paket åt mig och Marie-Louise, lite till kläder. Ska passa på och handla lite oxå, tror att det blir vegetarisk lasagne ikväll. Jag har bestämt mig för att äta vegetariskt åtminstonde en dag i veckan.

Daniel trodde att han skulle komma hem redan vid tre tiden idag, vore ju kul men vi får se, det brukar alltid dyka upp något som drar ut på tiden. Hoppas gör vi i alla fall!

Fenix ligger och pratar i gymmet så jag ska nog passa på att bädda rent i sängen och sätta igång en tvättmaskin, sen blir det frukost för oss!

Blåser ganska mycket idag ser det ut som i trädtopparna, vi får klä på oss ordentligt när vi ska ut med Embla.

Åh, lilla tigerpojken!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0