Söndag

Söndag morgon. Frukost och morgonpromenad avklarad. Fenix sover och Daniel målar lite i vardagsrummet. Imorgon kommer Anton och tapetserar. Äntligen! Känns som att det blir en lugn dag idag. När Fenix vaknar ska vi in till Norrtälje en sväng och handla lite. Ska försöka göra lite mer egen barnmat.
Igår var det egentligen godisdag för mig och jag hade tänkt köpa godis på vägen hem från pappa/morfar men Fenix somnade i bilen och jag hade ingen lust att väcka honom så jag vart utan godis. Nu får jag vänta en hel vecka till. Hur ska det gå? Bra för kroppen men jag är ju så sugen. Får vräka i mig lite extra mat istället och hoppas på att jag får tillbaka några kilon. Inte så troligt men försöka duger.
Idag blir Fenix 23 veckor. Oj, vad tiden får fort! 16:e februari blir han 6 månader, då blir det kalas! Blir kanske helgen innan eftersom han fyller på en tisdag.

Lilleman alldeles ny! Nu har han hunnit bli 23 veckor gammal!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0