Salivdusch!

Fenix slår upp sina ögon vid halv sex och börjar prata. Han pratar och pratar och pratar och pratar, mellan orden tillägger han ett aaaaaaabbbbbbbbbooooooooo med ett visst salivstänk, ett ordentligt sådant. När han kommer till bbbbb-delen så pressar han ihop läpparna och blåser på ordentligt så allt i hans omgivning får sig en dusch, sen ler han nöjt! Han kom på detta för några veckor sedan men har nu utvecklat det ordentligt! Sötungen! När Fenix var mindre var han helt faschinerad av våran sovrumstapet. Var han ledsen kunde man gå in och ställa sig där och han vart tyst och bara iaktog. Idag förde han ett samtal med tapeten, haha! Han brukar ta sig ett snack med badrumstaket ibland oxå!

Idag kommer Anton och börjar tapetsera i vardagsrummet. Åh så spännande det ska se bli. Visst vet vi hur tapeten ser ut men det är ju skillnad att se den på rulle och uppe på väggen. Daniel gick upp vid fyra imorse igen så han borde kunna komma hem ganska tidit idag oxå. Skönt!

Har inte kollat temperaturen ute idag men genom en bedömning av titten ut genom fönstret så kan jag garantera att det är kallt! Det är en klar och ljusblå himmel. Förhoppningsvis kanske det blir lite sol idag då!

Så här glad blir man när man lyckas stänka ner allt i sin omgivning



Embla tycks inte störas av Fenix prat i  alla fall!

Tapeten som Fenix pratar med



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0