Mamma och bebisträff!

Idag har Fenix och jag varit och fikat hemma hos Kristina, en mamma ur våran föräldragrupp. Det var så roligt, alla mammor med deras bebisar kom och det var fullt upp för dem små liven.
Vi åt smörgås och bullar och Fenix fick sig en slurk med mjölk och en tupplur och sen var han redo för lek igen.
Det är så kul att se hur dem tittar på dem andra bebisarna och känner på dem. Fenix hittade Rasmus som var lite extra rolig. Dem höll varandra i handen en stund.
Det är skönt att sitta och prata om sitt barn med dem andra mammorna, man känner igen sig i deras situation och vi mammor tröttnar nog aldrig på att prata om våra små guldklimpar! Vi pratade om att hitta på något själva utan bebisarna någongång oxå. Vi får väl se hur det går med det. Daniel tycker i sig att det är jätteroligt att ha Fenix själv en stund så det blir nog inga problem.
Oj, vad olika stora dem var då. Fenix är näst störst men nästa yngst av dem. Haha, våran tjockis! Men det är som Daniel säger: Lite fetare, lite bättre! Så klart han är, våran lilla Fenix! Bebisarna är födda från den 25/7 till 20/8 så det är knappt en månad mellan dem. Dem kommer nog få kul tillsammans om några månader.
Man märker att dem små liven blir trötta fort. Fenix somnade som en stock i bilen på vägen hem. Jag lyfte in honom, tog av honom mössan och overallen och han sover fortfarade!
Tack Kristina och Otto, Carina och Casper, Pernilla och Giovanna, Gunilla och Rasmus, Jenny och Emil för en jättetrevlig fika-och lekstund!  



Oj, vad med leksaker


Roliga leksaker när man kommer bort!

Det är spännande på besök borta hos andra


Fenix och Rasmus

Sötnosar



Fenix och Casper


Leker med Casper



Spännande saker för bebisar!


Många bebisar!

Pernilla med sin Giovanna och Gunilla med sin Rasmus

Jenny med sin Emil och lilla Casper ligger brevid

Mammor med bebisar!

Sötnosen!

Fenix, Otto och Giovanna

Puss!


Börjar se lite trött ut



Fenix håller Rasmus i handen

Rasmus spanar in vad Fenix håller på med


En hög med bebisar!

Hela gänget samlat!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0