Lugn dag

Veckorna flyger iväg, nu är det redan måndag igen. Daniel gick upp kvart i fyra imorse för att åka till jobbet, jag och Fenix sov till tio i sju. Nu ligger han i gymmet och pratar med en giraff, det är för sött. Han har även haft sitträning i sängen imorse. Han har lite svårt med balansen men han kämpar. Snart så klarar han nog av det med. Idag har vi inget inplanerat. Ska försöka fortsätta läsa min bok när Fenix tar sin första tupplur. Man hinner inte med att läsa så mycket nu. Att försöka läsa med Fenix i knäet är en ren omöjlighet, han sliter och drar i boken som om han skulle vilja ha sönder den, det kanske han vill oxå, han vill ju ha mammas hela uppmärksamhet. Håller på och funderar på vad man ska ha till middag oxå. Känner mig ganska fantasilös just nu, får väl spana i lite kokböcker.

Först blir det frukost och lite morgonpromenad, ska bli gott. Är så hungrig nu! Fenix ska få lite gröt han med. Det är ganska så skönt att slippa amma hela tiden så det är perfekt att dryga ut ammningen med lite mat åt han. Hoppas att jag kan få tillbaka mina kilon då som han ätit upp av mig. Vi får se, ingen viktuppgång än så länge iaf....

Ser lite bekymrad ut!

Kul att sitta!

Sötaste bebisen!



Kommentarer
carina

Tjena hej =)

De kan vara kul så har jag någon att prata med där på söndag =)

Denna vecka... mmmm jag börjar jobba i morgon =(

men dock i för sig inte varje dag =)

tisdag, onsdag, fredag och söndag jobbar jag

från 7.30 till ca 12 för utom onsdag då är det till 16.30

så då är det bara torsdag kvar =) ska var hos BVC på torsdag kl 8.00 sen är de lugnt =)

Kram

2010-01-25 @ 12:07:31
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0