Lite på programmet

Igår påbörjades tapetseringen av vardagsrummet. Äntligen. Idag kommer Anton och gör klart resten! Så fint det kommer bli. Oj, vad det blåste igår då! Man tittade ut genom fönstret och såg att det snöade både vågrätt och under i från. Märkligt! Hihi! Idag verkar det vara lugnare, skönt, då slipper man blåsa bort på promenaderna.

Idag ska vi in till Norrtälje på eftermiddagen. Jag ska få mig en ansiktsbehandling och Daniel ska roa Fenix under tiden. Dem ska få gå och hämta ett paket på Lindex. Fenix har fått ett paket från Liberoklubben, spännande att se vad han har fått!
Efter det ska jag låna mammas och pappas lägenhet en stund och duscha och göra mig i ordning för att senare gå ner och fira Jeppe på ett Glas som fyller år på lördag. Vad gott det ska bli med restaurangmat! Daniel och Fenix ska självklart med dem oxå!
Min ämnesomsättning måste verkligen gå på högvarv! Det sista jag gör innan jag går och lägger mig är att ta ett par smörgåsar och ett glas mjölk. När Fenix senare på natten vaknat för att få lite mat är jag vrålhungrig. Jag är för trött för att orka gå upp så att istället ligger jag vaken en bra stund bara för att jag inte kan somna om pga hungern. Så dumt egentligen! Ska nog ta med mig en frukt in sovrummet så jag slipper gå upp och ändå få något i magen!

Fenix fick söta raggsockor på sig imorse som hans farmor stickat! Vill ju inte att han ska frysa om sina söta små fötter!

Fenix snygga frisyr! Han börjar få vågor i håret nu. Antar att han fått dem av mig.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0