Jaha, måndag igen

Helgerna bara rusar förbi men det gör vardagarna oxå så snart är det väl helg igen. Är ganska trött idag. Fenix har vaknat ganska mycket i natt och velat ha mat, han kanske befinner sig i någon växtperiod igen. Klockan 6.30 tänkte han inte slå igen sina vackra blå något mer utan ville gå upp, nu leker han som en tok i gymmet.
Fenix ena öga har varit så geggigt och rött enda sedan han föddes. Vi har tagit odlingar på gegget men dem hittar inga bakterier. Man har då konstaterat att han tårkanal är för trång och det kan man inte göra något åt förren han är 9-10 månader. Vävnade ska tydligen vara så skör att den kan gå sönder om man spolar nu. Lyckligtvis har nu ögat varit kladdfritt i tre dagar så förhoppningsvis har det ordnat sig själv. Tydligen så växer sånt här bort i 90% av fallen innan barnet når 1 års ålder. Peppar, peppar ta i trä! Bara att hålla tummarna att ögat håller sig så här fint nu!
I går fick Fenix smaka majs för första gången, inte alls så dumt men det här med att dricka något annat än bröstmjölk är han inte riktigt med på ännu. Han suger i sig vattnet, sköljer munnen och spottar ut det igen.
Nu när han är fem månader är det dags för spruta igen, han ska få den på torsdag! Är själv inte alls spruträdd men jag tycker så synd om honom. Sist fick han feber oxå stackarn! Hoppas det går bra den här gången! Sist grät han bara i några sekunder och sen gick det över! 
Om en stund kommer Anaton hit och spacklar vardagsrummet igen. Det är så roligt när det händer lite. Snart kan vi sitta i vårat nya vardagsrum och njuta av öppna elden! 
Vi har inget direkt inplanerat dag, ska städa lite när Fenix sover sen men först ska vi väl ta och äta lite frukost. Det är så mysigt nu när han kan sitta själv vid bordet och man kan äta tillsammans!  
 
Lite morgontrött men det är det värt! Älskar Fenix massor!

Söta Fenix sover i vagnen 1 månad gammal


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0