Fredagsmys!

Idag har familjen ätit lunch på G, helstekt fläskfilé men potatisgratäng och kantarellsås! Oj, så gott det var. Gjorde ett besök på babyproffsen och köpte ett solskydd till Fenix bilbarnstol och en mugg att dricka ur. Han fick även en liten plastbok så han ska ha något att läsa! Skönt med en i plast i och med att han smakar och dregglar på allt han har och äger.
Granngården fick sig oxå ett besök, hundmat åt Embla! Köpte ett stort tuggben med kycklingsmak på oxå. Hon vill väl ha lite fredagsmys!
Efter shoppingen begav vi oss ut till mamma/mormor. Vi fikade och Fenix fick mysa lite med mormor. Dem passade på att läsa den nya boken. Fenix är helt tokigt förtjust i mormors hemgjorda äppelmos och självklart fick han en skål med det och även lite att ta hem så han tills ikväll.
Massagebadkaret är nu installerat. Får se om vi hinner med ett premiärbad ikväll eller om vi väntar tills imorgon.

Fenix är som trollsatt av servetten på G

Sötnosen väntar på mat

Daniel mumsar i sig den goda maten

Daniel får en puss av Vissla hemma hos mamma/mormor

Mormor läser bok med Fenix

Embla vilar i soffan

Fenix spanar in pappar läderarmband



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0