Fika på Pelikan

Idag har Fenix och jag varit och fikat med Jeppe på Pelikan. Vi fikar ganska ofta men det är alltid lika trevligt! Pratade om det mesta...eller nja kanske mest om tjejer skulle jag tro, hihi!  Åt en varm kyckling sallad med pestokräm till, Fenix är så matfixerad nu för tiden så han satt i mitt knä och spanade in gaffeln som for förbi hans huvud hela tiden utan att ens ta en sväng förbi hans mun. Salladen var kanon god. Stog en stund och spanade in dem goda bärpajerna men jag har ju beslutat att inte äta godis och bakverk i veckorna utan bara på lördagarna och kanske eventuellt något på fredagarna. Vill i sig gå upp i vikt men jag tror inte att godis är den rätta metoden. Vill ju att Fenix ska få näringsrik mjölk och inte mjölk gjord på choklad och kladdkaka!
När jag ätit klart var det Fenix tur att äta och efter sin måltid somnade han i mitt knä. Såg så skönt ut. Jag och Jeppe satt och gäspade i kapp under tiden. Tröttmössor båda två eller alla tre kanske man ska säga!


Färdigpåklädda för att ge oss av


Försöker få mig en puss innan vi går men kameran var mer spännande




Myser i Jeppes knä

Jeppe med elementet Fenix

Ser lite mallig ut faktiskt! Nej Jeppe, det är inte din bebis!

Ehhh, jaha......

Sitter i soffan och väntar på att få åka hem


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0