Fenix och Daniel fixar med badkaret!

Jag och Fenix åkte in till Norrtälje och hämtade ett paket idag.Hade beställt lite kläder och sen när vi kom hem hade ytterligare ett paket ned kläder kommit så nu har det provats kläder för fulla muggar här hemma. Skönt att ha fått lite kläder som passar. Allt jag har är ju för stort! Nu har jag lite sommarklänningar och tröjor igen!

Daniel kom hem lite tidigare från jobbet idag, i och för sig är ju inte det mer än rätt eftersom han gick upp kvart i fyra i morse för att åka till jobbet. När han kom hem så kaklade han en liten hylla som ska sitta vid bubbelbadkaret. Fenix låg på golvet bredvid och hjälpte till lite.

Till middag vart det skink-och ostsås med fullkornspasta. Haha, gjorde av med julskinkan! Skönt att tömma ur sånt ur frysen. Fenix åt hemmagjord potatis-palsternacka-och jorärtskockspuré. Till dessert fick han äppelmos som hans mormor gjort. Oj, vad han tyckte att det var gott! Daniel fick fylla på skålen tre gånger. Han gapade som en liten fågelunge! Imorgon ska jag prova att göra mangopuré till honom, spännande att se om han tycker lika mycket om det.

Fenix leker medans pappa jobbar!

Gullunge!

Oj vad dem arbetar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0