Ett Glas

Dagen igår började med lite Fenixmys! Han är så go på morgonen. Vi brukar ligga kvar i sängen en halvtimme ungefär och han snackar och myser. Fenix tog sig en liten sväng i sitt gym och sen gick vi och duschade.
Anton kom igår och tapetserade klart vardagsrummet så nu är det så fint så. Nu ska det upp lite taklister och sen kan vi flytta in lite möbler. Vi ska till IKEA nästa fredag och titta lite på tv-böbler och diverse andra saker.

Vid fem hade jag tid för ännu en ansiktsbehandling, fick ju som ett paket med behandlingar så nu är nummer fyra av sex avklarad. Så skönt med värme och vakummassage.
Efter det gick vi upp till mamma och pappas lägenhet. Pappa var hemma men mamma var i värmland för mormors jordfästning. Jag bytte om där och Fenix fick lite mat.
Vid sju var det dags för middag på Ett Glas. Jeppe fyller år på lördag så vi firade det. Supertrevligt var det! Jag åt laxfilé som var fylld med skagenrörs och en potatisbakelse till och Daniel åt oxfilé. Eftersom Daniel inte äter fisk så passar jag på när vi är ute. Fenix pratade och pratade som vanligt! Sen fick han mysa lite med Jeppe. På hans meny stod katrinplommonpuré och banan, var som lättast att ta med sig det. Som sagt, trevligt som bara den och god mat!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Måste handla mer hundmat till Embla. Åker kanske ut en sväng till landet och hälsar på mamma som kom hem igår kväll.
Ska nog handla godis eller något annat gott idag. Tog en titt på mig själv imorse och det är väldans så mager man är. Suck, revben och höftknölar som sticker ut!
Nu kom en kille som koppla in en varmvattenberedare och koppla in massagebadkaret!

Fenix i gymmet!

Myser i soffan och provsmakar lite på sin leksak

Fenix fick oxå sig en dusch så han vart ren och fin till kvällen.

Usch så man ser ut.

Trevligt folk!

Fenix myser med Jeppe

Bus med Jeppe

Sitter och väntar på sin mat!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0