En hel nattsömn!

Igår somnade Fenix vid halv tio och slog inte upp sina underbara blå ögon förren klockan sex i morse. Så skönt för båda oss att få sova en hel natt. Vi låg kvar och mös ungefär en halvtimme som vi brukar göra på morgonen.
Fenix har ett speciellt ljud för sig när han vaknar på natten och är hungrig, han använder sig av samma ljud när han ligger och ammar och råkar tappa bröstet. Igår var Daniel och handlade tillsammans med Fenix. Han köpte då morotspuré. Fenix fick smaka på det när vi åt middag och han var för söt! När vi matade för långsamt så kom det där ljudet som han använder sig av när han vill ha mat! Hihi, han tyckte det var gott med morot! Han orkade till och med lite blåbär efteråt.
Igår bytte jag gardinerna i Fenix rum. Satte upp dem med motorcyklar på som han fått av sin farmor. Daniel älskar ju motorcyklar så det är klart att Fenixen ska ha sådana gardiner. Om Daniel får bestämma så kommer nog Fenix få en egen cross vid tre års ålder.
Det är dags att städa bort julen, idag ska resten plockas undan som jag inte hann med förra veckan. Det känns dock ihjärtat att plocka undan de söta julbockarna som Fenix fick av mormor alltså Fenix gammelmormor. Hon hade bestämt redan innan hon dog att Fenix skulle ha dem så mamma hade fått tagit med dem hem från Sundsvall så att Fenix skulle få dem i julklapp. Man kan ju inte ha dem framme jämt och dem kommer ju i alla fall fram till nästa jul igen. Den fina adventsstaken åker också undan nu som var en doppresent från Fenix mormor och morfar.
Idag ska vi till BVC på en föräldragruppsträff. Ska bli kul att se hur stora de andra bebisarna har blivit. Antar att Fenix är störst av alla, hihi, våran lilla tjockis!  

Morgonmys i sängen

Fenix fina julbockar från gammelmormor och hans ljusstake från mormor och morfar

Dem nya motorcykelgardinerna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0