Varit på bebisträff med lilla pirayan!

Idag har vi varit på biblioteket och träffat alla mammor från föräldragrupen och deras bebisar. Fenix tyckte att det var väldans spännande med dem andra bebisarna. Kul att se hur han tittar och pratar med dem andra. Fenix fick en bok från biloteket oxå, får väl ta och läsa den någon dag för honom.
När Daniel kom hem åt vi mat. Det vart riktigt gott faktskt, veckans vegetariska rätt. Till och med Daniel tyckte att det smakade bra!
Fenix har varit en liten piraya hela dagen. Tanden har inte riktigt kikat fram ännu men man kan skymta den brevid den andra som redan kommit upp. Det måste klia och spänna väldigt för kära nån vad han gnager på allt! DRegglar gör han oxå, kilovis! Han verkar inte svälja någon saliv alls, allt rinner utanför! Håller just nu på och kokar päronmos till honom, har även lagt plommon i blöt som ska mosas i morgon och bli puré till lilleman!
Ikväll ska ha nog få duscha med mig, mysigt! Efter duschen blir det nog lite lek och bus i soffan innan det är läggdags!



Fenix ombytt och väntar på att åka

Då bär det av mot Norrtälje

Fenix har lånat ut sin bok till Emil

Fenix och Emil "hänger" i soffan

Några av mammorna

Kung Dreggel!

Fenix läser boken som han fått av biblioteket

Gnager på bältet till stolen

Gnager på sin leksak

 
Gnager på pappas finger

Har roligt med pappas skägg

Hej pappa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0