Supertrevlig gårdag!

Vi hade det så mysigt igår! Carina och Kimmo och lilla magen kom hit på middag. Smaskigt med grillat mitt i vintern! Hallon- och björnbärspaj till efterrätt. Grabbarna drack lite öl och whiskey men jag och Carina fick hålla till godo med bubbelvatten och apelsinjuice, ammande och hanvande som vi är.
Fenix var överlycklig hela kvällen, han uppskattade verkligen besöket till fullo, dock kom han på att han hade en väldigt stark falsettröst på slutet av midddagen som han var tvungen att prova gång på gång för att sedan skratta åt! Han är bra lustig! På Fenix meny stod lasagne och päronpuré. Han äter som en häst numera. Det mesta i matväg slinker ner.
Efter middagen fick Carina mysa lite i bubbelbadkaret, det är hon värd min sötaste bästa Carina! Jag längtar massor till mitten av Juli då deras bebis är beräknad, vad spännande det ska bli men redan på tisdag är det ultraljudsdax! Så mysigt med lilla bebismagen! Måste hälsa på dem snart så vi får se ultraljudsbilderna sen! 
Tack vännerna för en supertrevlig kväll! 
   
Mys i väntan på besök

Puss!

Färdigdukat  nya matsalen!

Våra fina gäster!

Fenix tränar sin falsett!

Fenix och Carina minglar


Hälsar på hos Kimmo

På besök i Carinas knä

Sötnosarna!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0