Supertrevlig dag med bästa Carro!

Åh, vilken mysig dag vi haft! Carro var lite sen in till stan så jag och Fenix började med att köpa en jacka och två tröjor till honom medans vi väntade. Sen kom hon äntligen, våran lilla Carro!
Carro bjöd på lunch på G, lax med fetaost och vitvinssås! Smaskens! Tack snälla rara, nästa gång är det jag som bjuder! Fenix fick päronpuré som jag gjort åt honom på morgonen.
Efter lunchen gick vi och köpte tandkräm till lilleman och sen fick BVC ett besök. Vi var tvugna att gå dit och byta blöja på Fenix då maten han fick på G, ville ut igen.
Sen gick vi runt och kikade lite i butkerna. Carro var på skojakt så vi gick upp till Skoman, en skön liten promenad. Haha, jag tror vi var där i över en timme och provade skor. Daniel ringde när han var klar på jobbet så han tog en sväng förbi Skoman han med och Carros kille Magnus kom oxå! Hela ligan var på plats!
Det roligaste är att vi kom därifrån utan skor. Jag skulle i sig inte ha några men det är alltid kul att prova! Hittade ursöta små skor till Fenix men det är ingen idé att köpa några ännu men om några månader så!
Daniel åkte sedan hem med Fenix och jag fick min sista ansiktsbehandling. Skönt med lite avkoppling.
Fenix är lite trött efter dagen så han somnade straxt efter klockan åtta, får väl se hur länge han sover nu då när han somnade tidigt.


Redo att åka

Oj, så mycket att spana in på G

Äter päronpuré

Håller gudmor Carro i handen

Provsmakar tallriken eller ger mamma en pik om att maten är slut!

Halvtråkigt i skoaffären

Så söta! Fenix får väl sådana om några månader!

Pappa kom på besök i skoaffären oxå!

Fenix´s nya jacka

Fenix´s nya tröja

Fenix´s andra nya tröja



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0