Söndag

Igår somnade Fenix för tredje kvällen i rad utan tutte! Så duktig pojke. Han fick sin nappflaska som han smaskade i sig snabbt, efter det var han självklart tvungen att bajsa, typiskt! Efter blöjbytet satt jag med honom i min famn och han somnade så skönt! Jag vet att folk däger att man ska lägga dem i sängen och låta dem somna själva men det dels skriker han som en galning då och dels så är det ju så jätemysigt när dem somna i ens knä. Vi kommer nog dit så småningom. Det är ju ett framsteg bara att ha somnar utan tutten.
Igår åt vi middag hos farmor, porterstek. Det var gott och vi gick hem i regnet med mätta magar. 
Idag ska familjen ut på ett litet äventyr. Vi ska åka till badhuset och bada lite med lilleman!. Jag ska kolla öppettiderna i badhuset, tror dem öppnar tolv. Vad spännande för Fenix, det blir första gången för honom i ett badhus. När vi ändå är i Norrtälje så ska vi ska köpa en krok och hänga upp Fenix hoppgunga i. Den hänger i dörröppningen nu och när han gör sina hoppsnurrar så slår han i sidorna. Han är ju mer vild än tam, busungen!
  
På äventyr i sängen

Mys med pappa

Drar lite i pappas skägg

Buspojkar

Sötnosen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0