Skönt att vara hemma igen!

Fenix och jag har haft en urmysig dag hos mormor och morfar! När vi kom dit åt jag varma koppen och smörgåsar som lite lunch, Fenix fick lasagne. Embla fick sig en låndpromenad med morfar. Fenix vart sen lite trött så han lånade mormor och morfars säng en stund och vilade. När han vaknade fick vi hemmagjorda semlor och Fenix fick mormors äppelmos! Mumsigt värre!
Både mormor och morfar busade med Fenix vilket var uppskattat! Till middag vart det baconinlindad lax med potatis- och blomkålsmos! Fenix fick oxå smaka lite potatis och blomkål men det tillhörde väl inte favoriten. Morfar var snäll och skottade fram våran bil medans vi klädde på oss och sen började resan hem i snöstormen. Jösses vad det hade drivit igen på vägen! Vi fick ta sats och hoppa genom snödrivorna. Det är så stora öppna åkrar som snön driver över och lägger sig på vägen istället. Vi lyckades ta oss fram utan att fastna i alla fall. Fenix somnade på en gång när bilen började skumpa, skönt för honom, jag själv fick ju koncentrera mig på att ta mig fram. Drivsnö, snö i luften och bara vitt överallt, det var som att köra omkring i ett mjölkglas. Tur att reflexpinnarna fanns så man såg någorlunda vart vägen gick! Körde väldigt långsamt hem, bättre långsamt och säkert så man kommer hem, hade ju min prins med mig oxå och då vill man inte bli ståendes i något dike.
Nu är vi hemma i värmen igen och snart ska lilleman och jag ta oss en varm dusch och sen mysa i soffan. Vi är ju ensamma eftersom Daniel är på konsert.

Vissla myser på tv:n

Mormor ger dem stackars frusna fåglarna mat 

Bus med mormor

Pysslar med sina leksaker

Embla vilar efter sin promenad

Hemmagjorda semlor
 
Väntar på äppelmos

Skönt för tänderna!

Mys med morfar

Leker med mormors nalle som hade när hon var liten

Caesar fick ha kvar Fenix underlägg som jag brukar lägga under honom när jag byter blöjor, Caesar hade somnat så skönt på det!

Den goda laxen

Så här såg det ut när vi skulle åka!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0