Redan torsdag!

Bara två jobbdagar till för Daniel och sen är han ledig igen. i och för sig ska han på Rammsteinkonsert på lördagen så då ser vi ju inte så mycket av honom, jag och Fenix ska då passa på att mysa hos mormor och morfar istället!
Igår kväll provade vi med havrevälling till lilla finsmakaren och se det gick faktiskt ner! Perfekt, då kan man ge honom det till natten så kanske han står sig lite bättre! Han somnade vid halv tio igår och vaknade halv fem för lite mat och somnade sedan om till halv åtta. Jätteskönt! I går fick han bara amma på morgonen och till kvällen och det gick bra, han är inte alls lika snuttig på dagarna längre. 
Idag vet jag inte rktigt vad som kommer hända ännu. Eventuellt ska vi in till familjecenter med Carina och Casper och låta bebisarna leka lite. Vi får se om Carina hinner, Jimmy fyller nämligen år dag, Grattis till honom! Lite beroende på när Daniel kommer hem från jobbet så ska vi kanske dit ikväll och gratta honom. Som sagt vi får se när Daniel kommer ifrån jobbet. Blir det en sväng till norrtälje så ska jag i alla fall komma ihåg att köpa välling.
Idag ska jag tvätta, det blir så mycket tvätt med en degglandes bebis och en arbetande karl! Det gör i sig inget, det är ju inte speciellt jobbigt att tvätta. Det är ju skillnad om var tvungen at boka tvättstuga och passa tider. Ska göra lite sötpotatispuré till lilleman oxå, vi får se vad han tycker om det! Ska även försöka hinna med och beställa lite framkallning av kort via internet, tar en stund med uppladdningen men jag har ju inte bråttom. Har så många söta kort på honom som vi ska rama in och sätta upp och sen vill både mormor och farmor ha lite kort oxå. Gör nog det när Fenix sover sen.
Haha, nu ligger Embla här inne och kliar sig själv i örat med tassen, hon knorrar högt för att det är så skönt!  
Nu ska vi äta en mysig frkost tillsammans!

Åh så skönt att klia örat!

Myspojken!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0