Måndag med en fikastund

Lilla älsklingen vaknade när hans pappa gick upp för att åka till jobbet vid fem imorse. Jag bar då in han i vår säng där han somnade om. Det är så underbart mysigt att ligga och titta på honom när han sover så fridfullt. Nu är vi vakna i alla fall. Fick ett meddelande från Daniel nyss: "God morgon, hoppas du har sovit gott. Älskar dig puss, puss! ". Åh, han är så söt. Bra start på morgonen!
Vid ett -tiden ska jag och Fenix befinna oss på café Pelikan. Fika med Jeppe, Carina och lilla Casper står på programmet. Eventuellt kommer Sofia och lilla Mira oxå. Tror nog att det blir lunch för min del som vanligt. Även om det är gott med fika så är jag ju alltid hungrig och behöver mat.
Ska försöka hinna med och bädda rent i sängen innan vi åker. Det är så skönt med nybäddade sängar. Måste bara vänta på att Fenix ska sluta åla omkring i sängen, han är för söt. Han skjuter sig fram på rygg! Han börjar nog bli lite hungrig så u ska vi göra iordning lite gröt åt honom.

Så skönt!

Myspojken ligger och drar sig!

Vaken

På bästa tänkbara morgonhumör!

Leker i sängen

Studerar gårdagens present



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0