Lite läskigt!

Igår fick jag ett kuvert från Norrtälje kommun, trodde att det kunde ha något med jobbet att göra. När jag öppnade det så fick jag se att det var intagningsbesked till Fenix. Han har fått en plats på rådmansö förskola. Den 1/10 kommer Fenix börja på avdelningen Ekorren! Jätteskönt att han fick plats där vi ville ha honom, väldigt nära hemma. Dock känns det lite läskigt. Våran lilla kille ska börja på dagis, det vart så verkligt nu. Skulle vilja vara hemma med honom hela tiden men det går ju inte, det förstår jag ju. I och för sig är det lite mer än sju månader kvar tills han börjar men ändå, nu finns det på papper, verkligheten kommer ikapp en. Jag jobbar ju liteoregelbundna tider och helger ibland så han kommer inte behöva vara allt för mycket på dagis heller, det är ju skönt. 
Jag har inget emot att börja jobba igen utan problemet är att lämna bort lilleman. Jag har ju fortfarande inte varit borta från honom mer än tre timmar. Det är jättemånga som vill vara barnvakt så det är inte det som är problemet utan problemet ligger hos mig. Måste nog släppa lite på det snart. Vi får väl börja lämna bort honom kortare stunder.
Idag var det egentligen meningen att jag och Carina skulle till familjecenter med bebisarna men hon var tvungen att jobba. Istället passar vi då på att ta en fika med Jeppe på stan.
Fick meddelande igår kväll från Tina att en del av vattnet gått och att hon hade diskuterat med BB om hon skulle åka in eller ej. Hon skulle höra av sig till mig om hur det går. Spännande som bara den! Hoppas det går bra! 
Lilleman vaknadade tidigt idag, jag har ju inte så mycket mjölk åt honom och jag tyckte att det var lite för tidigt att ge honom sin gröt så han fick lite välling i våran säng. Han vill gärna hålla flaskan själv men det är ju så svårt! Hihi, korta stunder går det men sen får mamma komma till undsättning när flaskan smiter ur hans små nävar.

Igår kväll tittade Fenix och pappa på tv tillsammans

Ser fundersam ut!

Puss!

Han är så duktig med flaskan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0