Hemma och fixar efter dagens äventyr

Jag började morgon med att rensa lite i Fenix garderob, man får göra det av och till. Han växer ju som ogräs så kläderna blir snabbt för små. Vi har ju en del kläder i större storlekar som i lagt undan för de varit för stora men nu så är det dags att plocka fram dem. Fenix låg på golvet och mös med Embla under tiden.
Vid ett-tiden när Fenix hade ätit lunch så åkte vi till badhuset. Oj, vad han tyckte det var spännande där. Dem hade en liten pool med varmt vatten som Fenix fick plaska i. Två små tjejer kom fram och skulle klappa honom på kinden och gav honom leksaker, det var uppskattat av herrn. Daniel simmade några längder innan jag och Fenix hann komma ut ur omklädningsrummet. Tar ju lite tid att byta om på två stycken!
Tyvärr får man inte ha med sig kameran in i badhuset, en bra regel i och för sig men synd när man vill ta kort på sin lilla älskling i badhuset för första gången. Smygtog några kort när vi satte oss ner för att vila en stund.
Efter badet vart det en dusch och sen plåklädning. Fenix fick lite välling av pappa.
Klara med bad och intag av vällingen så gick vi upp till ÖoB och handlade en krok så vi kunde hänga upp hoppgungan i taket. En skön promenad, jag vart dock hungrig som vanligt när vi kom tillbaka till bilen, så vi beslöt oss för att äta på Antep. Med mat i magen begav vi oss hemmåt och började möblera om lite. Nu står bokhyllorna på varsin sida om avlastningsbordet som köptes igår. Det vart riktigt bra!
Nu ska vi bara mysa resten av kvällen!

Fenix i våran säng imorse

Fenix och Embla myser i klädkaoset!

Dem snygga badbyxorna

Lilla badpojken med pappa

Mamma med sin älskling

Lite välling efter badet


God sallad på Antep

Busar med pappa


Proväter morot

Myspojkar

Proväter en sked

Glad pojke i hoppgungan

Ommöblerat

Mormors fina tavla som hon målat åt mig på min 2-års dag har äntligen fått en plats


Kommentarer
carina

Hejsan hej!

jo då jag har återhämtat mig =)

Vad jag vet just nu så jobbar jag inte i morgon och en fika vore inte helt fel =)

Kram

2010-02-28 @ 20:05:29
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

inga problem det kan vi göra =)

kram

2010-02-28 @ 20:17:58
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0