En liten bula

Fenix var ju ganska kinkig under gårdagen, idag känns en ganska ordentlig bula brevid den första tanden han fått, troligen är tand nummer två på väg som vi trodde. Lilla plutten då! Hoppas den bryter igenom under dagen så han slipper ha ont sen.
Idag ska vi till Norrtälje bibliotek och träffa mammorna i föräldragruppen, ska bli kul att träffa dem andra bebisarna igen, Fenix tycker oxå att det verkar vara spännande. Han lyssnar när dem skriker, pratar och skrattar, han förstår sig nog på deras språk!
Ikväll blir det vegetaiskt på menyn: Quinoa med quorn, mangochutney och blandade grönsaker, vi får se vad Daniel tycker men han har gått med på att äta vegetariskt en till två gånger i veckan! Känns ganska fräscht att skippa kött vissa dagar, har ju faktiskt varit vegetarian i sex år så det känna skönt att få äta sådant igen.
Nu blir det en mysig frukost och morgonpromenad. Fenix ska få lite kläder på sig först bara, han tränar på att krypa i sängen iklädd sin pyjamas för tillfället. Han kommer inte så långt men oj vad han kämpar! Märks att han är ett lejon precis som som ni mor, envis som få!

Goooood moooorgon alla glada!

Jag ska nog låna mammas hand och gnaga lite på för det kliar så förbaskat i min mun!

Morgongymnastik

Fin blomma, en liten Ferdinand kanske?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0