Dagens fika!

Fenix, jag och Embla har idag varit hos Tina och fikat! Det var så trevligt så. Hon har beräknad födsel på söndag. Jätte snart ju! Det ska bli en liten kille. Då har Fenix en till blivande kamrat på väg. Fenix fick krypa omkring på golvet eller man kanske ska kalla det för hasa sig bakåt på golvet medans vi fikade. Han hade sällskap av Embla och Trassel, deras katt. Hon är så söt Tina, hon är så mån om alla djur så hon matar både rådjur och fåglar på tomten. Härligt, dem behöver mat nu när det är så kallt och snöigt. Tog bara sju minuter för oss att köra dit. Daniel hade sprängt för grunden på tomte brevid så han visste vart det var men vi visste inte att dem bodde där. Hihi, Embla är så rolig med katter. Hon tycker om dem men dem är lite läskiga. Hon vågade inte riktigt titta på Trassel utan sneglade på henne och vågade inte gå förbi utan att matte kom som förstärkning. Trassel är van vid hundar men inte vid just Embla så han var lite avvaktande och smög sig fram till Embla och vågade sig på att lukta lite på Emblas svans. Dem är för söta dem små liven. 
Som sagt vi hade en trevlig fika stund med mycket prat framförallt om barn och djur. Vi får se om vi tar en fika i Norrtälje imorgon oxå, vore väldigt trevligt. Hon går ju bara och väntar nu, dagarna går ju så långsamt då så det är bättre att gör något.
Nu ska vi över och hälsa på farmor en sväng, Daniel ska bara busa klart med Fenix först! 
 
Fenix på väg mot Embla, tyvärr tar han sig bara bakåt så han kommer aldrig fram!

Fått hjälp av mamma att komma fram till söta Embla som provsmakar golvet

Håller span!

Trassel smyger på Emblas svans

Trassel vilar lite!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0