Besök hos mormor och morfar och på HoP!

Nu är hela familjen uppe! Jag är nyduschad, så skönt! Fenix sitter här med mig i bara blöjan, myspojken! Nu är det snart frukostdags. Ska bli gott för jag är ju som vanligt hungrig. Klockan nio kommer elektrikern och ordnar lite med uttag och en dimmer nere i nya vardagsrummet.
En mysig långpromenad står oxå på programmet. Solen lyser med sin frånvaro men man får väl vara glad över att den tittade fram igår!
Daniel ska tatuera sig idag på House of Pain. Jag och Fenix skjutsar dit honom och sen åker vi vidare till Fenix´s mormor och morfar. Blir väl kanske en liten lunch och en promenad.  Embla ska få vara kvar där tills imorgon och bara mysa och ha det gott! Jag hämtar upp henne imorgon igen! På hemvägen hämtar vi upp Daniel igen och sen måste vi nog handla lite, känns lite tomt i kylskåpet.

Mys på morgonen!

Mys med pappa!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0