Mormor fyller 60 år!

Stackars Fenixen vaknade tjugo i fem imorse och var ledsen. Jag gick då in till honom och d'r ligger han med båda händerna i munnen. Ena hörntanden har tittat fram men tre stycken till är på väg så nu har han ont. Han fick komma in i våran säng och mysa lite, han fick även lite välling och efter det vart allt bra igen!
Vi har bakat pepparkakor på morgonen, Fenix tycker att det är jätteroligt och härmar efter så som vi gör, han försöker kavla och ha sig. Världens sötaste! Degen är ju inte dum den heller så det åker in en bit i munnen då och då. Fenix gjorde en egen plåt med pepparkakor som mormor ska få idag då hon fyller 60! 
Grattis kära mamma! I eftermiddag blir det middag på restaurang med familjen och födelsedagsbarnet! Innan middagen ska vi åka och lämna Embla till Jeppe. Hon ska vara hos honom i veckan när vi är i sälen, det blir för trångt för att få med henne i bilen. 
Daniel har följt med sin pappa och bror in till norrtälje för att titta på bil, inte åt oss utom åt dem. Fenix sover då han var så himla trött efter tidig uppgång och pepparkaksbak. Själv ska jag packa inför sälenresan! 

Fenix dammsuger med pappa

Älsklingarna

Fenix älskar att sitta på pappas axlar

Får instruktioner angående baket av pappa

Nu ska det försökas själv

Nu kan jag!

Så duktig kille!

Kökshjälp!

Pyssel, pyssel

Det här var riktigt gott

Väntar ih'rdigt vid ugnen på att kakorna ska bli klara

Fenix´s pepparkakor!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0