Sjukling

Jaha, idag var det meningen att jag skulle jobba min sista dag innan semestern. Jag gick upp som vanligt och gick ut med Embla och åt frukost sedan gick jag upp för att väcka lilleman. När jag plockar upp honom ur sängen så är han aldeles kladdig, han har kräkts, i hela sängen. Jag bäddade rent och tvättade av honom och la ner honom i sängen igen där han somnade om på en gång. Det var bara att ringa till jobbet och tala om att jag inte kommer och likaså till dagis.
Fenix vaknade för en liten stund sedan och då fick han ett skönt bad och han piggade på sig snabbt. Nu har han precis fått i sig en halv banan och lite vatten, han är inte så hungrig men humöret 'r det inget fel på. Fenix är bra konstig, han verkar inte alls bry sig om att han  är sjuk.
Det blir en lugn dag hemma, Fenix går runt i sin morgonrock och myser. Tvätmaskinen går för fullt, det är ju lite sängkläder som ska tvättas. Hoppas jag och Daniel slipper magsjukan den här gången!

Mammas gullunge i morgonrock

Äter lite banan i soffan trots att aptiten inte är på topp!

Ute på promenad med telefonen

Humöret är det inget fel på i alla fall!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0