Frisk igen

Idag vaknade man till Fenix´s vanliga glada toner. Härligt! Idag är han feberfri, visserligen fortfarande snorig men det bryr han sig inte så mycket om . Aptiten är väl fortfarande inte på topp men helt ärligt så har han ju lite extra att ta av så man behöver ju inte oroa sig. Han äter när han blir sugen igen.
Dagis vill i alla fall att barnet har en feberfri dag hemma så jag vabbar idag oxå. I morgon har jag semester och sen är jag ledig fredag, lördag och söndag.
I dag är det -20 grader så vi försöker vänta lite med hundpromenaden och se om det kanske stiger lite. Vi ska även ut till landet idag och mata katterna. Vi ska dock ta det lugnt så lillplutten inte blir sjuk igen.
Imorse när jag tog upp Fenix så hade han världens sötaste morgonfrisyr, jag vet att vi måste klippa honom men jag drar lite på det. Älskar hans långa blonda hår. Ska väl försöka korta ner det till jul i alla fall, det behövs verkligen.


Morgonfrisyren: 




Kommentarer
Carina

Ja de är inge kul när dom är sjuka =(

Men de är nog extra jobbit när dom spyr och de. Inte för att de är kul för någon men de är lättare om dom bara har hosta eller feber

2010-12-01 @ 16:12:01
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0