En tur till arlanda

I går vart det bus hemma samt en sväng ut till landet och mata katterna för sista gången. Idag kommer nämligen mamma och pappa hem igen. Dem har varit på rundresa i peru, ecuador och galapagosöarna. Klockan tre i dag ska jag och Fenix hämta dem på arlanda. Vi får väl se om vi hittar. Arlanda hittar jag ju till men sen dem olika gaterna kan ju ställa till det. Hoppas det går bra!
I går var det 1:a december och Fenix fick öppna första paketet på sin adventskalender, han fick en liten brandbil!
I morse hade Fenix och jag en mysig frukost tillsammans, vi tände ett ljus för min mormor som dog för exakt ett år sedan idag. Saknar henne massor Hon älskade verkligen julen och hon ordnade alltid med maten till julbordet, allt skulle vara perfekt och hemmagjort. Hon rimmade alltid på alla hennes paket som hon gav bort, det var jätteroligt och hon var så duktig!
Det känns så tråkigt att hon aldrig hann träffa Fenix ordentligt. Vi var där när hon var väldigt dåligt. Hon tittade upp en gång på Fenix och kramade hans fot men sen var det inte mer. Fenix var fyra månader då.

Busar med bollen

Busfrö

Kasta boll

Oj, hur hamnade den där?

Mamma, kan du hjälpa mig?

Letar efter rätt paket

Får hjälp av snälla pappa att öppna

En brandbil!

Gullgrodan i morse

Gott med smörgås

Ett ljus tänt för mormor!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0