Tjuvstart av Fenix ett-års firande

I går kom morbror Martin, Therés, mormor och morfar hit. Martin och Therés kommer åka tillbaka till Malmö snart och då kan dem inte vara med när Fenix fyller ett år, därför ville dem fira honom igår istället.
Dem anlände vid fyratiden med världens största paket! Vi började med att fika med tårta och mockarutor, Fenix åt smörgås. Efter det vart det presntöppning, Fenix ville ha lite hjälp av mamma så det fick han självklart. Fenix fick en kanonfin sacosäck! Han älskar den verkligen, han satt i den och gosade in sig i den. Den var väldigt bra att busa runt i oxå med Therés och Morbror! Tack snälla för kanonpresenten!
Efter prentöppningen vart det en promenad, när vi kom hem så kom Daniel precis hem oxå. Vi satt och pratade en stund och Martin och Therés lånade lite filmer till kvällen.
Tack för en mysig dag!  

Världens största paket!

Morbror och Fenix

Lite fika!

Studerar paket han fått av Therés och Martin

Paketöppning!

En jättefin sacosäck!

Jätteskön att sitta i!

Myser ner sig i säcken!

Helnöjd kille!

Busar i säcken

Busar med Therés

Bus med morbror

Stångas lite!

Bästa presenten!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0