BVC

Dagen började med att busa och mysa med lilleman. Klockan halv elva hade vi tid på BVC för Fenix´s ett-årskontroll. Vi kom lite tidigt så busen hann leka lite i väntrummet under tiden.
Allt såg bra ut på kontrollen men jösses vad lång han blivit. 79 cm lång och väger numera 11.5 kg. Våran lilla klump. Han visade upp att han kunde gå och sen ville han gärna sitta i Karins knä en stund, Karin är Fenix´s BVC-sköterska. Efter mysstunden vart det värre. Ett stick i vardera benet, den första sprutan sa han inget om men den andra sved så den var ju lite värre. Tur att det går över fort!
När vi var klara på BVC gick vi till babyproffsen och handlade lite småsaker. Fenix fick en liten brio-hund för han varit så duktig.
Vi tog en lunch på G oxå innan vi åkte hem igen. Grekisk färsbiff med klyftpotatis, tzatsiki och rödvinssky. Det var jättegott!
På hemvägen somnade Fenix i bilen och när vi kom hem lyfte Daniel in honom i sin säng där han fortsatte sova två timmar till.


Busungen i farten ,alla skor måste ner från skohyllan!
På BVC, hänger lite i väntrummet

Busar med pappa i väntrummet

Bilar!

Går runt i väntrummet

Massa kul saker

Äter smörgås på G

Smaskigt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0