En båtutflykt

Efter frukosten och hundpromenaden i morse så begav vi oss ner till båten för att ta oss en mysig tur! Vi har köpt som en "sele" som man kan spänna fast i på en stol så att barnet kan sitta där. Vi använde den i båten och Fenix satt riktigt bra i sitt egna säte!
Vi gjorde en tripp bort mot Vätö och Björkö, solen sken och det var så skönt. När vi kom ut på lite mer öppet vatten vart det väldigt vågigt och båten skumpade ordentligt, Fenix satt då i mitt knä och somnade på två röda, hihi gullungen!
Han vaknade lagom tills vi kom in till norrtälje, där var vädret sämre, rätt så mörka moln och några regnstänk.
Vi la till i gästhamnen och så åt vi lunch på havspiren. Biff a la Lindström med potatis, rödvinssås och vitlökssmör. Det var väldigt gott, Fenix fick självklart mat han med!
Efter den delikata lunchen åkte vi till Gräddö för att tanka. På vägen hem så mötte vi en polisbåt som lämna enorma vågor efter sig, när vi passerat vågorna så smällde det till i motorn rätt som det var och sen ville ingen växel hoppa i. Typiskt! Tur i oturen så kom det en båt precis bakom oss och självklart var det Henkan, som Daniel köpt båten av. Sammanträffande??? Han bogserade in oss till Lågaröbrygga där nu båten ligger tills ikväll då vi ska köra hem den. I morgon ska den till marinan för en koll.
Vi började gå hem från bryggan i regnet, vi hade ingen vagn med oss så vi fick bära på Fenix. Daniel ringde Marie-Louise som var snäll och hämtade oss. Fenix hade dock inte haft något emot att ha blivit skjutsad på pappas axlar hela vägen hem, han älskar det.
Just nu ligger lilleman i pappas knä och sover framför tv:n. Dem är så söta! Om en stund blir det väl mat, börjar bli hungrig igen!

Lillputte på båtutflykt, han provsitter sin nya grej som man spänner fast i stolen så han sitter fast!

Mina älsklingar

Vätöbron

Sitter och pysslar lite

Nu börjar lilleman bli trött

Underbara lilla Fenix!

Mys!

Oväder på ingång?

Havspiren

Mat på havspiren

Gotteligott!

Dags att lämna norrätlje

Pysslar lite i båten innan avfärd

Så söt!

Mys fram i båten

På väg hem

Nån älskar att  rida på pappas axlar!


Kommentarer
carina

Tja =)

Oj ja de var snällt =)

Vad jag vet så var de bara överdagen men vi har inte pratat om vilken dag än =)

2010-08-25 @ 20:31:24
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

Tack de var snällt =) de ska jag göra =)

hoppas ni får en bra dag i dag

2010-08-26 @ 10:53:04
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0