Fenix går mer och mer!

I dag har vi varit hemma och städat och fixat en del. Vi var inne i Norrtälje en sväng på förmiddagen och handlade trådbackar till Fenix´s garderob. Jag har nu sorterat och plockat undan en del för små kläder. Skönt att få ordning! Hittade även lite fler stumpor med halkskydd under till Lilleman.
Vi handlade Thai-mat till lunch på vägen hem, det är så himla gott!
Till middag vart det tacos, inte dumt det heller. På eftermiddagen vart det en promenad ner till båten för att titta till den, Embla fick bada en sväng så då var lyckan total för henne!
Fenix har gått omkring här hemma hela kvällen, han tycker att det är så roligt att gå! Han är så duktig och kämpar på och tränar. Idag gick han in från verandan, in till middagsbordet, vände och tillbaka ut på verandan igen, han tog sig över den höga tröskeln utan att snubbla oxå!
Fenix somnade vid halv åtta efter att ha fått ett skönt bad, jag är som vanligt hungrig så jag får väl göra mig något at äta igen, sen blir det till att gosa ner sig i soffan!


Hej mamma!

Ute och går i hallen

Mys med mamma i hundkorgen


Nere på stranden


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0