Tisdag

Dagen började med frukost och sen en promenad med Embla, det regnade så vi fick ta på regnkläder. När vi kom hem så hade Fenix somnat, så han fick sova en timme sen var det dags att åka till Norrtälje. Vi skulle släppa in en kille i mammas och pappas lägneht som skulle justera deras dörrar. Klockan tio kom han och var klar på 10 minuter.
Fenix fick en banan innan vi gick en sväng på stan. Jag handlade två tröjor och en mössa till Fenix på rean. Daniel ringde vid halv tolv och undrade om jag ville äta lunch med han och några kollegor på G och det gjorde vi. Daniel och Mikael har varit på kurs i två dagar här i Norrtälje så då passar det ju utmärkt att äta lunch ihop.
Efter lunchen åkte vi hem. Fenix somnade i bilen så han fick fortsätta sova en stund till när vi kom hem. När han vaknade lekte vi med hans nya leksaker ute på verandan. Han tycker att det är helfestligt med alla nya saker.
När Daniel kom hem gick vi över till farmor och sen till Mikael en sväng. Nu har vi precis ätit middag. Daniel och Fenix har åkt ner vattnet för att kolla på båten.
Nu blir det lugnt resten av kvällen!
Glömde lägga upp bilder på Fenix ur gårdagens norrtäljetidning i går så jag gör det idag istället.

Hos mormor och morfar

Jag måste nå den här lådan!

Hemma och leker med duplo-lego

Köra traktor!

Gosunge!

In under bordet....

....nu tar jag en lite vilostund!

Jippie, kul med alla nya leksaker!

Nu ska det byggas lego!

Ute och kör med Bobby!

Nya tuffa mössan!

Våran cooling!

En ny tröja

Och en till tröja

Fenix i norrtäljetidningen!

Och en grattishälsning från Casper med familj oxå!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0