Fenix 1 år !

I dag fyller våran underbara son 1 år. Om bara några minuter så är det ett år sedan jag fick se honom för första gången. Han var så otroligt älskad redan innan han anlände till jorden och man trodde inte att man kunde känna sådan här stark kärlek till någon. Det bästa är att man bara älskar honom mer och mer för varje dag som går fast man tror att den känslomässiga kärleksgränsen redan är överstigen. Han gör oss så lyckliga bara med sin närvaro, han behöver egentligen inte göra något, man känner sådan otrolig värme av kärlek bara av att sitta och titta på honom när han sover.
Han är en helt underbar individ med massa personlighet i!
Han är våran ängel, lyckopiller och charmtroll och han förgyller våra liv enormt mycket.
Man längtar redan till nästa dag när man lagt honom för natten. Det är det bästa som finns att få vakna upp på morgonen och hålla honom i sina armar och bara bli så där varm i kroppen av all kärlek!
Vi har haft ett underbar år tillsammans, det kunde inte ha varit bättre.
Vi älskar dig Fenix, antagligen mer än du kan förstå men det kommer du förstå när du blir äldre!
Massa pussar och kramar på din dag!

Helt ny!

En nyvaken födelsedagskille med sin pappa!

5 månader!

Glad kille!

Busunge

Stora killen!

Helt underbar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0