En träff med gudmor!

I går på förmiddagen så lagade jag och Fenix tio portioner med korvstroganoff till honom, dem ligger nu i frysen, skönt att slippa ge honom burkmat! Ska nog laga lite torsk till honom idag, det älskar han!
Efter matlagningen vart det lite vila för Fenix´s del och när han vaknade åt han lunch, korvstroganoffen med korv med hög kötthalt och massa grönsaker i var populär!
Vi packade lite saker och sen åkte vi in till norrtälje. Vi åkte först till Kim på jobbet och sen vart det vidare till Carro. Hon har flyttat till en nybyggd jättefin lägenhet!
Vi fikade med jättegott fikabröd och pratade massor, var ju en stund sedan vi sågs nu. Både Fenix och jag fick presenter, Min i efterskott och Fenix i förskott. Carro åker till bulgarien på lördag så hon är inte här när Fenix fyller år.
Jag fick ett presentkort på en ansiktsbehandling, ska bli så himla skönt! Fenix fick ett jättesött bowlingsett. Tack snälla rara Carro för våra presenter. Lova och  Nea var på åland med mormor så vi hann inte träffa dem tyvärr, dem skulle komma hem till kvällen.
När vi kom hem så lekte vi lite med bowlingsetet och sen åt Fenix middag. Daniel vart sen och köpt med sig sallad hem, Mikael kom oxå hit och åt. Han kom hit en stund innan Daniel kom hem och busade med Fenix, skönt för då hann jag bädda rent och fixa lite medans ligisten underhöll sig med farbror!

Fenix har fått 1-års paket av gudmor Carro!

Fenix brottar ner Carro!

Litet busfrö!

Ute på promenad med stolen har nappflaskan beredd ifall man blir akut törstig!

Fenix´s fina present från Carro, Nea och Lova!

Fenix´s fina kort!

...och mitt fina kort!

Leker med nya leksakerna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0