Stranden

Det vart lite ändrade planer idag. Istället för crossåkning vart det vattenskidor och wakeboard, jag stannade då hemma istället och umgicks med grabbarna.
Fenix sov lite middag innan strandbesöket, han somnade så gulligt på pappa. Daniel åkte ner till stranden vid 11 tiden, jag väntade på att Fenix skulle vakna, när han gjorde det vart det lunch och sen åkte vi oxå till stranden. Daniel och Henkan turades om att åka wakeboard, vattenskidor och ring, jag och Fenix åkte med i båten och tog kort. Det var soligt och härligt och grabbarna var jätteduktiga. Henkan kastade av sig ena vattenskidan och åkte på den ena. Efter en stund ser jag en stor fågel som cirkulerar över vattenskidan som Henkan kastat av sig, han trodde nog att det var något ätbart, hihi!Vid halvfyra åkte vi hem igen, då hade dem fått nog av åkandet!


Sötaste!

Lilla strandkillen

Henkan är redo!

Snart uppe!


Så där ja!

Hej, hej!

Full fart!

En skida

Fenix läser sjökortet

Provsitter på pappas wakeboard

Pappa på väg upp

Älsklingen på wakeboard

Jaha......

Hopp!

Ännu mera hopp!

...och så lite ringåkning

Fågeln som ville ha Henkans skida


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0