Världens bästa bror fyller 30!

I dag fyller min bror och Fenix morbror 30 år!  Han är utbildad marinbiolog och jobbar nere på stranden i malmö med utsikt över öresundsbron. Vackrare arbetsplats får man leta efter.  Jag är så stolt över honom! Han har varit utomlands och hållt föredrag. Han har även varit med  i radio mm. Hur duktig som helst! Vi ringde honom i morse och vi kunde konstatera att han blivit jättegammal! Hihi! Det är så tråkigt att han bor så långt bort, skulle vilja träffas oftare. Det är ju en bit till Malmö så man kan ju inte allt för ofta. Vi får se till sommaren om vi packar in familjen i bilen och åker ner en sväng!
GRATTIS KÄRA BROR PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!





Fenix längtar nog tills han blir större och kan följa med morbror och snorkla i havet!


Kommentarer
carina

oj =) ja casper har 68 =) så jag hoppas att hans kropp inte får någon fix ide och växer mer under sommaren så han inte kan ha 86 sen =/ de där är så svårt att veta vilken storlek dom ska ha till nästa vinter. tänkte jag skulle fynda så de inte blir så dyrt nästa vinter =) 155 kr för jackan och skid byxorna till Casper =) på rean så de tycker jag var ett bra pris =)

2010-04-15 @ 19:15:28
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0