En trevlig långfredag

Vi vart inte hemma som planerat igår utan vi tog en sväng till mormor och morfar på landet där även min bror och hans tjej Therés var. Dem bor i vanliga fall i Malmö men är nu här uppe över påsken.
Vi åt påskmat och hade trevligt. Fenix fick busa med sin morbror och Therés. Efter maten vart det en skön promenad i solen. Jättekul att träffa min bror och Therés igen. Synd att dem bor så långt bort. Dagen där avslutades med en påskbakelse. Innan vi åkte fick Fenix en present av morbror och Therés, jättesöta fingerfiskar. Tack snälla!
När vi kom hem igen så gjorde jag iordning mig inför kvällen. Marie-Louise kom förbi och jag gick igenom lite nattrutiner för Fenix eftersom hon skulle vara barnvakt medans vi skulle in till G och äta middag med vänner.
Mikael kom hit och vi åkte och hämtade upp Sari och sen vidare till G. Det var en supertrevlig middag, tyvärr glömde jag kameran innanför ytterdörren, hihi, tankspridda jag. Efter middagen och en del prat åkte jag och Mikael hem, Daniel åkte vidare till Twin Club. Allt hade gått bra med Fenix, han hade varit lite ledsen men han hade ätit och somnat ordentligt. Det var skönt att komma hem till lilla älsklingen igen, saknade honom massor. Nu sov han i sig när jag kom hem men ändå skönt att vara nära honom.
Hihi, Fenix vaknade halv fyra imorse kanonglad. Han fick välling och jag var tvungen att äta då jag oxå vart hungrig. Sen satt Fenix i mitt knä här framför datorn och pratade med mig, mamamamabababapapapamamaama, hihi, så låter han! Vid halv sex somnade han om i mitt knä och jag bar in honom i sin säng. Jag ska bara göra klart det här inlägget så ska jag oxå gå och lägga mig en stund till.
En kanontrevlig långfredag vart det!  




Tuffingen på väg till landet
 
Bus med morfar

Ute på promenad


Hos morbror

Kul när morbror kommer upp hit!

Bus

På väg till matbordet

Får mat av Martin

Smask!

Sötnosen!

Smörgåsrån är gott

Så trevligt med alla samlade

Mys med mormor

Fenix´s fina fiskar och andra havsdjur som han fått av morbror marinbiolog !

Mamma Anna tyckte oxå om fiskarna!

Dem är ju för söta!

På pappas axlar!


Kommentarer
carina

härligt att höra att ni hade trevligt =)

2010-04-03 @ 08:23:34
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0