Mysdag!

Det vart lite ändrat program idag än vad som var planerat. Carro och tjejerna kom hit istället för dem behövde spendera dagen till att handla till Carros 30-års fest på lördag. Lika bra det gick det, det är så roligt när dem kommer hit. 
Jag och Fenix åkte till gräddö och handlade lite och när vi kom hem så bakade vi kärleksmums så vi skulle ha något att bjuda på.
Det var en jättetrevlig fikastund med mycket prat. Flickorna gick ner och spelade spel under tiden, dem är så duktiga som underhåller sig själva. Nea tyckte att Fenix´s leksaker var lite roliga oxå, hihi! 
Precis när söta familjen skulle åka hem så kom Daniel. Han fick ta tid på tjejerna som skulle springa flera varv runt huset, hihi, vilken energi. Dem måste varit trötta på hemvägen sen. 
Efter maten gick Daniel, Fenix, jag och Embla upp till logen där Daniels mamma höll på att förbereda inför en loppmarknad. Embla fick ett gosedjur som hon slaktade på en gång. Haha, lilla våldsamma damen. Fenix fick en båt som går på hjul som han kan dra på när han lärt sig att gå.
Hemma igen så började Daniel skotta ut lite jord på ställen som plogbilen förstört gräsmattan på, Fenix tyckte att det var jätteroligt och skrattade varje gång Daniel kastade iväg ett spadtag med jord. Lättroad! 
Nu ska jag och lilleman hoppa in i duschen, han börjar bli lite trött nu eftersom han hoppade över eftermiddags tuppluren, det var för spännande att sova när vi hade besök här!
 

Nea myser med en glad Embla!

Lova och Nea fixar Fenix´s frisyr

Två små blonda!

En mätt pojke!

Glader!

Bus med pappa!

Buselibus!

Mina grabbar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0