Bebisbesök och hårklippning!

Igår var Leo och Tina här en sväng och fikade. Leo har blivit så stor nu! Fenix tyckte att han var jättespännande och kröp fram och tittade på honom fler gånger, mest spännande var han när han lät! Hihi! Vi hade en trevlig stund med våra små och stora bebisar.
Halv fyra mötte jag Daniel i Norrtälje, han tog Fenix och jag gick och fixade håret. Underbart skönt! 2 timmar och 45 minuter tog det, klippning och slingning. Skönt att bara sitta och bli ompysslad lite! Är nöjd med färgen. Tog lite blonda slingor i, vill ju inte ha det allt för ljust men det här vart lagom!
När jag kom hem hade Daniel lagat mat, lövbiff och potatismos. Det vart en hel del mys med Fenix på kvällen, han hade saknat sin mamma lite! Han är väldigt mammig just på kvällarna så han tyckte det var skönt när jag kom hem igen! Snuttungen!
Idag vaknade Fenix halv sju. Vi har ätit frukost och nu är han på upptäcktsfärd i vardagsrummet. Senare idag ska vi nog träffa Carina och Casper. Det blir nog en fika och kanske en promenad i det underbara soliga vädret!

Fenix spanar in Leo

Spännande med en bebis!

Måste kolla lite närmre!

Embla är oxå nyfiken

Lilla söta Leo!

Glad pojke med sin nyfriserade mamma!

Bebismys!


Kommentarer
Carina Ohlsson

Det blir nog bra =)

tid och plats?

2010-04-28 @ 09:26:49
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Carina Ohlsson

Men ska vi säga halv 2 utan för systemet så får vi se vad vi gör?

jag åker in till Norrtälje nu så är det något får du messa =)

2010-04-28 @ 09:55:24
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0