En händelserik söndag!

Imorse åkte Daniel iväg till en granne för att jobba hela dagen, dem hade lite berg som skulle bort. Jag och Fenix åkte till mormor och morfar straxt efter att Daniel åkt. När vi kom fram skulle dem precis äta lite frukost så Fenix fick smaka lite ägg och jag tog en smörgås, vi hade ju redan ätit frukost hemma. Efter frukosten tog jag, Fenix, morfar och Embla en långpromenad i den sköna solen. Oj, så varmt och skönt det var! Helt underbart, nu kände man verkligen att våren var här. Fenix sov en bra  stund efter det att vi kom tillbaka, jag hjälpte då pappa med att fälla lite träd.
När Fenix vaknade fick han lunch och vi åt straxt där efter oxå, kasslergratäng! Gott! Efter lunchen åkte vi hem igen. Fenix och jag gick och hälsade på Daniel på hans jobb när vi kom hem, det var ju hos en granne så det vart en skön promenad för oss. Han var nästa klar men vi hann se lite av honom in action!  När vi kom hem så monterade Daniel ihop Fenix´s gungställning och Fenix fick provgunga lite. Åh, vad roligt han tyckte det var! Nu kan han gunga så mycket han vill med sin egna gunga på tomten!
Vid sex-tiden kom mormor och morfar hit, hihi inte alls långt efter att vi åkt därifrån, farfar Gösta kom oxå över på fika. Mormor skulle titta på lite kläder här. Hon fick med sig en en del fina kläder hem! 
Fenix sover sött och nu är det vår tur att hoppa i säng!


Sitter och pysslar lite i soffan hos mormor och morfar

Är det mat snart?

Mys i soffan

Kryper runt och har precis rivit lite i vedkorgen


På promenad

Vitsippor och en citronfjäril

Vackra Caesar!


Mys med Caesar

Vissla är lite  sugen på bus!

Pappa/morfar fixar lite i skogen

Fenix har vaknat och håller ställningarna!

Får lite efterrätt av mormor!

Daniel arbetar lite

Hej, hej!

Dammigt värre!

Hemma och monterar gungställning

Fenix studerar arbetet!

Fenix på upptäcksfärd

Mysigt ute i solen

Gungeligung!

Åh, vad roligt!

Högre pappa, högre!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0