Shopping idag!

Just nu sitter jag och myser med mitt stora och lilla hjärta i soffan. Fenix kom precis krypandes hit och ställde sig upp mot soffan, han ville vara med oss!
Vi var i norrtälje idag, Fenix fick regnkläder och halkstrumpor. Vi mötte sedan upp Daniel vid Roslagsjärn där vi tittade och köpte en gungställning till Fenix.  Den var jättefin, vi köpte en bebisgunga till så han kan börja gunga på en gång, dem andra gungorna som ingick var för större barn. Åh, vad roligt han kommer få när den är monterad!
Ikväll blir det mys i soffan framför Grey´s anatomy! Man kan ju inte göra så mycket annat i det här skitvädret. Man trodde att man sett det sista av snön den här våren men icke! Snön vräker ner här just nu! Hoppas på bättre väder imorgon!    

Jaha ja, spännande, undra vad jag väger....

Väger jag verkligen så här????

Nu då, blir det mindre nu??

Oj, då, mamma jag är jättetung!

Nya strumpor

Regnställ

Så här ser det ut ute nu!


Kommentarer
Anonym

Jag har också tittat på dom där gungorna =) jag är sugen på den som kostar 259 kr tror jag de är men de är i alal fall en annan färj på den delen som sitter mellan benen på dom när dom sitter i gungan =)

2010-04-21 @ 19:00:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0